Motorrijlessen

Veilig en snel je motorrijbewijs!

Motorrijden is geweldig! Een passie die je een enorm gevoel van vrijheid geeft. Onze motorinstructeurs beschikken over een flinke dosis ervaring en zijn zeer enthousiaste motorrijders die in hun vrije tijd op allerlei manieren met hun passie bezig zijn. Deze passie delen hun graag met jou!!! Meld je daarom nu aan!!!

Waarom motorrijles nemen bij Ronchetti Verkeersopleidingen?

Ronchetti Verkeersopleidingen is één van de grotere motorrijscholen van Noord-Holland, met een hoog slagingspercentage. Door ons voordelige les tarief krijg je kwaliteit voor een scherpe prijs. Bovendien bepaal je zelf je tempo, in overleg is er veel mogelijk. Dus wil jij direct beginnen? Schrijf je dan vandaag nog in voor jouw eerste motorrijles!

Lessen voertuigbeheersing en verkeersdeelneming

Je start met het onderdeel voertuigbeheersing op ons veilige en afgesloten trainingsterrein in Zaandam. Hierdoor is veiligheid gegarandeerd, oefen je alle verplichte examenonderdelen en wordt er kostbare tijd bespaard. Voor het examen voertuigbeheersing gaan wij naar Amsterdam omdat Zaandam hier geen ruimte voor beschikbaar heeft. De lessen en het examen voor het onderdeel verkeersdeelneming vinden echter wel gewoon plaats in Zaandam.

De lessen voertuigbeheersing zijn minimaal 90 minuten omdat je dan voldoende tijd hebt voor de oefeningen. Voor de verkeersdeelneming raden wij ook  aan om minimaal 90 minuten te rijden.

Aanbieding 14 lesuren  +AVB ex. +AVB ex.

€ 999,00

Intake les ( proefles ) 90 minuten€ 55,00  35,00
Rijles van 60 minuten€ 47,00
Rijles van 90 minuten€ 67,50
10 Rittenkaart (10x 60min)€ 450,00
Examen Voertuigbeheersing € 175,00
Examen Verkeersdeelneming€ 275,00

De verschillende categorieën van het rijbewijs!

A1: theorie examen en rijles mag vanaf 17 jaar. De praktijkexamens vinden vanaf 18 jaar plaats. Op een benzine motor van 125 CC en een maximum vermogen van 11 KW.

A2  beginners: theorie examen afleggen, rijles vanaf 20 jaar en 2 praktijkexamens.

A2 doorstromers: rijles vanaf 19 jaar je hebt hiervoor geen nieuwe theorie nodig. Je doet 1 combinatie examen mits je 2 jaar in het bezit bent van het A1 rijbewijs. Maximum vermogen van 35 KW.

A beginners met code 80: theorie examen en rijles vanaf 21 jaar.

Ben je in het bezit van het A2 rijbewijs (doorstromer)mag je met 22 jaar beginnen met lessen. Vervolgens leg je 2 praktijkexamens af vanaf 24 jaar.

A doorstromers: Rijles vanaf 22 jaar hierbij is geen nieuwe theorie nodig. 1 combinatie examen vanaf 22 jaar mits je 2 jaar in het bezit bent van het A2 rijbewijs. Vermogen onbeperkt.