Motorrijlessen (A)

Veilig en snel je motorrijbewijs!

Motorrijden is geweldig! Een passie die je een enorm gevoel van vrijheid geeft. Onze motorinstructeurs beschikken over een flinke dosis ervaring en zijn zeer enthousiaste motorrijders die in hun vrije tijd op allerlei manieren met hun passie bezig zijn. Deze passie delen zij graag met jou!!!

Waarom motorrijles nemen bij Ronchetti Verkeersopleidingen?

Ronchetti Verkeersopleidingen is รฉรฉn van de grotere motorrijscholen van Noord-Holland, met een hoog slagingspercentage. Door ons voordelige les tarief krijg je kwaliteit voor een scherpe prijs. Bovendien bepaal je zelf je tempo, in overleg is er veel mogelijk. Dus wil jij direct beginnen? Schrijf je dan vandaag nog in voor jouw eerste motorrijles!

Lessen voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelneming (AVD)

Je start allereerst met het onderdeel voertuigbeheersing op ons veilige en afgesloten trainingsterrein in Zaandam. Hierdoor is veiligheid gegarandeerd, oefen je alle verplichte examenonderdelen en wordt er kostbare tijd bespaard. Voor het examen voertuigbeheersing gaan wij naar Amsterdam omdat Zaandam hier geen ruimte voor beschikbaar heeft.

Als je geslaagd bent voor voortuigbeheersing kun je verder met het praktijkexamen verkeersdeelneming.De lessen en het examen voor het onderdeel verkeersdeelneming vinden plaats in Zaandam.

De lessen voertuigbeheersing zijn minimaal 90 minuten omdat je dan voldoende tijd hebt voor de oefeningen. Voor de verkeersdeelneming raden wij ook aan om minimaal 90 minuten te rijden.

Beter lessen sneller slagen bromfiets auto motor BE-rijlessen theorielessen