Autorijlessen (B)

Vanaf 16,5 jaar autorijden en met 17 jaar je rijbewijs halen!!! Dat kan met 2toDrive.

Op je 16e jaar start je met het halen van theorie voor auto (B). Als je 16,5 bent, mag je beginnen met praktijklessen en als je 17 bent kun je afrijden. Tot je 18e is het wel begeleid rijden met een coach. Zodra je 18 jaar bent mag je helemaal zelfstandig de weg op.

Meedoen aan 2toDrive? Lees meer op de website van 2toDrive

Ben je al 18 jaar?
Dan kun je meteen beginnen met de praktijklessen voor de auto. Op het moment dat je praktijkexamen gaat doen, moet je in het bezit zijn van theorie B. 

Tussentijdse toets (TTT)
Tijdens de rijopleiding kun je een tussentijdse toets doen. Dit is een soort proefexamen. De toets duurt even lang als een rijexamen en je moet dezelfde dingen doen. Zo kun je alvast wennen aan de examensituatie. En je krijgt tips van een CBR-examinator. Als je de bijzondere verrichtingen goed uitvoert kun je daarvoor zelfs vrijstelling verdienen voor je rijexamen. Bijzondere verrichtingen zijn bijvoorbeeld: achteruit inparkeren, in drie steken keren en de hellingproef. Wil je een tussentijdse toets doen? Dan moet je in het bezit zijn van theorie B.

We hebben verschillende auto’s, schakel of automaat. En we hebben verschillende pakketten, zie Pakketten autorijbewijs

Direct beginnen? Dat kan!
Wat is de beste manier voor jou om het autorijbewijs te halen en hoeveel lessen zul je ongeveer nodig hebben? Spreek een intakeles af.  Dit is een rijles van 90 minuten. Na afloop van deze les krijg je een advies. Besluit je na de intakeles een pakket af te nemen? Dan is de intakeles gratis.

Beter lessen sneller slagen bromfiets auto motor BE-rijlessen theorielessen