Autorijlessen

Vanaf 16,5 jaar autorijden en met 17 jaar je rijbewijs halen!!!

Met 2toDrive mag je met 16 jaar starten met het behalen van het auto theoriecertificaat. Met 16,5 jaar mag je beginnen met rijlessen en op je 17de mag je dan afrijden voor het rijbewijs. Tot je 18de moet je wel begeleid rijden met een coach. Zodra je 18 jaar bent mag je helemaal zelfstandig de weg op.

Meedoen aan 2toDrive?

Om mee te doen aan 2toDrive heb je een begeleiderspas nodig. Op deze pas staan alle gegevens van jou en de coaches ( minimaal 1 maximaal 5 ).

Je vraagt als eerste deze begeleiderspas aan, dat kan via www.2todrive.nl.  Je kunt de pas aanvragen vanaf 16,5 jaar. Allereerste melden je coaches zich aan en nadat je coaches zicht aangemeld hebben, kun jij de begeleiderspas aanvragen.

Voor het aanvragen maak je gebruik van je DigiD code en de kosten voor de aanvraag van de pas bedragen € 25,00. Zodra alles gecontroleerd is en je pas is goedgekeurd, krijg je deze thuisgestuurd, ook al heb je nog geen rijbewijs. Alleen met zowel je rijbewijs als je begeleiderspas mag je samen met je coach de weg op.

Belangrijke websites

Aanmelden coaches en aanvragen begeleiderspas: www.2todrive.nl

Aanvragen DigiD code: www.digid.nl

Direct beginnen? Dat kan!

Spreek een intake les af.  Dit is een rijles van 90 minuten. Prijs hiervan   € 65,00  € 35,00.  Na afloop van deze les krijg je advies wat de beste manier voor jou is en hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben.

Pakket, Losse lessen of 10 rittenkaart?

Instappakket 22 uur incl. TTT en CBR rijexamen € 1450,00

Je rijles kan in een automaat of een schakelauto .

Een 10-rittenkaart houdt in dat je dan 10 lesuren op vooruitbetaling hebt. De pakketten variëren van 35 tot 45 uur en met of zonder theorie. Ook mogelijk is de 10-daagse rijopleiding. Dan moet wel  het auto theoriecertificaat al zijn behaald. De 10-daagse moet namelijk van te voren heel strak gepland worden ook betreffend de tussentijdse toets en het rijexamen van uit het CBR.

Tarieven autorijles schakel of automaat auto.