Autorijlessen

2toDrive: vanaf 16,5 rijlessen en op je 17de je rijbewijs!

Met 2toDrive mag je  met 16 jaar starten met het behalen van het auto theoriecertificaat.  Kan je met 16,5 jaar beginnen met  rijlessen en op  je 17de  je autorijbewijs halen. Tot je 18de moet je begeleid rijden met een coach. Als je 18 jaar bent mag je zelfstandig autorijden.

Meedoen aan 2toDrive?

Om mee te doen aan 2toDrive heeft de jongere een begeleiderspas nodig. Op deze pas staan alle gegevens van de jongere en de coaches ( minimaal 1 maximaal 5 ).

Je vraagt als eerste deze begeleiderspas aan, dat kan via www.2todrive.nl. Je kunt de pas aanvragen vanaf 16,5 jaar. Allereerste melden je coaches zich aan en nadat je coaches zicht aangemeld hebben, kun jij de begeleiderspas aanvragen.

Voor het aanvragen maak je gebruik van je DIGID code en de kosten voor de aanvraag van de pas bedragen € 35,00. Zodra alles gecontroleerd is en je pas is goedgekeurd, krijg je deze thuisgestuurd, ook al heb je nog geen rijbewijs. Alleen met zowel je rijbewijs als je begeleiderspas mag je samen met je coach de weg op.

Belangrijke websites

Aanmelden coaches en aanvragen begeleiderspas: www.2todrive.nl

Aanvragen DIGID code: www.digid.nl

Direct starten? Dat kan!

Spreek een intakeles af.  Dit is een rijles van 90 minuten. Prijs hiervan   € 65,00  € 35,00.  Na afloop van deze les krijg je advies wat de beste manier voor jou is en hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben.

Pakket, Losse lessen of 10 rittenkaart?

Instappakket 22 uur incl. TTT en CBR rijexamen € 1345,00

Je rijles kan in een automaat of een schakelauto .

Een 10-rittenkaart houdt in dat je dan 10 lesuren op vooruitbetaling hebt. De pakketten variëren van 35 tot 45 uur en met of zonder theorie. Ook mogelijk is de 10-daagse rijopleiding. Dan moet wel  het autotheoriecertificaat  al zijn behaald. De 10-daagse moet namelijk van te voren heel strak gepland worden ook betreffend de tussentijdse toets en het rijexamen.

Tarieven autorijles schakel of automaat auto.